× Αναζήτηση ακινήτου
× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

test

Η Magna Real Estate δραστηριοποιείται  στον χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς από το 2008 . Οι   υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τις οποίες παρέχουμε  είναι: Ενοικιάσεις, Πωλήσεις και Εκτιμήσεις Οικιστικών και Επαγγελματικών ακίνητων αλλά και Οικοπέδων, καθώς και ολοκληρωμένες Προτάσεις Ανακαίνισης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας

H Magna Real Estate δεν σταματά μόνο στην διαμεσολάβηση αλλά παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες που χρειάζονται σε κάθε στάδιο της συναλλαγής και αποτελείται από μια Ομάδα καταρτισμένων και εμπείρων επαγγελματιών η οποία περιλαμβάνει:

  • Συμβούλους ακίνητης περιουσίας.
  • Εκτιμητές ακινήτων
  • Νομικούς συμβούλους
  • Πολιτικούς μηχανικούς και Αρχιτέκτονες
  • Διεύθυνση Διαχείρισής ακίνητης περιουσίας
  • Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

 

Φιλοσοφία, σημεία υπέροχης

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο επαγγελματισμός και η γνώση της αγοράς. Στην  Magna Real Estate πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και με αυτόν τον τρόπο τον αντιμετωπίζουμε, παρέχοντας του:

ü  Εξατομικευμένες προτάσεις

ü  Πλήρη γκάμα υπηρεσιών από εμπείρους επαγγελματίες.

ü  Εμπειρία και  αρίστη γνώση της αγοράς

ü  Επαγγελματική Προώθηση ακίνητου.

Στόχος μας είναι οι σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και η αναβάθμιση των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες και με κύρια χαρακτηριστικά τον σεβασμό στον πελάτη, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία. Στην Magna Real Estate είμαστε ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.